Gracious Gun-Shot

If You Like A Lot Of Chocolate On Your Popritor, Join Our Club.

Fixa så den fungerar igen

Det är så skönt när tekniken fungerar som den ska, men det är otroligt frustrerande när det inte fungerar och det strular.Det tar verkligen mycket energi från mig i alla fall som inte är så duktig med det tekniska .
Så det är verkligen skönt att jag har min man som är duktig på det så när det blir något problem med datorn eller mobilen så ropar jag på honom så att han kan hjälpa mig.
Men om man inte har någon som kan hjälpa en så finns det som tur är massa kunnigt folk som kan teknik så då är det bara att gå till någon telefonaffär om man har en trasig iPhone eller liknande.

Svårt att tänka sig ett liv utan teknik

Ja det är faktiskt svårt tycker jag att tänka sig en vardag utan tekniken, även fast det inte var så väldans länge sen vi levde så. Kanske inte helt utan men med den nya tekniken som vi anser idag och som vi har använt dom senaste tio åren eller så.
Ja det underlättar ju livet väldigt mycket och det är så enkelt att höra av sig och hålla kontakten med sina vänner och familj och det är jag väldigt tacksam för. Men sen så var väl livet ändå lite enklare och inte så fullt stressigt som det är nu.. Men så är det ju med alla saker. Det har både fördelar och nackdelar. Men jag tror det har mest fördelar att ha den teknik vi har idag och man får tänka på dom positiva bitarna och använda det på ett bra sätt. Ja så när ens mobil är trasig så får man helt enkelt gå och laga den så att man kan fortsätta att använda sig av den så som man är van vid och på så sätt som hjälper en i vardagen.